Finnish Poker Circle in Pokio

Finnish Poker Circle in Pokio

There’s a new kid in the block. The Finnish poker community now has a new home on the social mobile poker app Pokio.

The Finnish Poker Circle has already over 12 club members and over 400 players, while the games are still at an early stage some cash table action and sit and gos have been had already.

The player field is not too hard with a lot of recreational players taking to the tables not unlike the other circles that are already more mature.

The Finnish poker circle is running 3 welcome freerolls of a massive €500 to celebrate the launch. See the picture below for more information.

Pokioclub.com can already recommend you a club so you can join this freeroll and the games flowing on the Finnish Poker Circle.

Showdown Poker Club – Pokio Club ID 100571

Join now so you don’t miss out on the great Welcome Rewards.

Suomalaisella

Lohkossa on uusi lapsi. Suomalaisella pokeriyhteisöllä on nyt uusi koti sosiaalisessa mobiilipokeri-sovelluksessa Pokio.

Suomalaisella pokeripiirillä on jo yli 12 klubin jäsentä ja yli 400 pelaajaa, kun taas pelit ovat vielä varhaisessa vaiheessa joitain käteispöytään liittyviä toimenpiteitä ja istujia ja isoja on jo tapahtunut.

Pelaajakenttä ei ole liian kova, kun monet vapaa-ajanviettimet pelaavat pöydille, toisin kuin muut, jo kypsemmät ympyrät.

Suomalainen pokeriympyrä on järjestämässä 3 tervetuliais freerollia, joiden massiivinen 500 € on juhlimaan avajaisia. Katso lisätietoja alla olevasta kuvasta.

Pokioclub.com voi jo suositella sinulle klubia, jotta voit liittyä tähän ilmaisturnaukseen ja peleihin, jotka virtaavat Suomen pokeripiirissä.

Showdown Poker Club – Pokio-klubin tunnus 100571

Liity nyt, joten et menetä mahtavaa Welcome Rewards -palkintoa.